σχέδιο κήπου του σπιτιού μου για το 2021

0
σχέδιο κήπου του σπιτιού μου για το 2021

Έχω επιπλέον χώρο στον λαχανόκηπό μου φέτος! Οι ντομάτες μου θα είναι κυρίως στην μπροστινή αυλή, τα φασόλια πίσω από το κοτέτσι και οι γλυκοπατάτες σε ένα οικόπεδο στην πλαγιά του λόφου μας. Επιπλέον, θα κάνω κηπουρική κοντέινερ στο δρόμο και τις αυλές μου. Και σκοπεύω να βάζω λαχανικά εδώ κι εκεί στα λουλούδια της μπροστινής αυλής μου.

Ήταν διασκεδαστικό να αναπτύξω το σχέδιο μου για το 2021 με τον επιπλέον χώρο.

Τι συμβαίνει στον επιπλέον χώρο: Σπαράγγια! Θα επεκτείνω τα σπαράγγια μου για να γεμίσω ένα μεγάλο υπερυψωμένο κρεβάτι με τρεις σειρές 12 ποδιών. Και καλαμπόκι! Θα καλλιεργήσω καλαμπόκι στο άλλο μεγάλο μου υπερυψωμένο κρεβάτι.

Πράγματα που δεν πρόκειται να καλλιεργήσω φέτος: Βασιλικός, έχουμε ακόμα κατεψυγμένο πέστο που φτιάξαμε πέρυσι, οπότε θα βάλω μόνο μερικά φυτά βασιλικού στον κήπο με βότανα δίπλα στην πίσω πόρτα μου. Edamame (φασόλια σόγιας), τα chipmunks έτρωγαν κάθε τελευταίο λοβό ακριβώς όπως ωρίμασε πέρυσι. Και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Προσπάθησα και προσπάθησα να τα κάνω να μεγαλώσουν χωρίς τύχη. Νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή να τα παρατήσεις. Χρειάζονται περισσότερο ήλιο και περισσότερη προσοχή για να τα υπερασπιστούν από τις κάμπιες από ό,τι θα μπορούσα να τους δώσω.

Schreibe einen Kommentar