Χτίζοντας το οικόπεδο με λουλούδια. Πραγματικά. – Okanagan Okanogan

0
Χτίζοντας το οικόπεδο με λουλούδια. Πραγματικά. – Okanagan Okanogan

Καλώς ήρθατε στον 21ο αιώνα!

Κάποιο σιταρόχορτο Feral Crested του 21ου αιώνα

Σε αυτόν τον αιώνα, επιτέλους μάθαμε ότι ένα λιβάδι δεν είναι τίποτα χωρίς λουλούδια. Να γιατί:

Σωστά, μέλισσες, 500 είδη άγριων μελισσών και σφήκες που ζουν στα λιβάδια, όλα τα οποία παλεύουν αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν φυτεύουμε λουλούδια μόνο για τις μέλισσες, τα φυτεύουμε και για σκαθάρια.

Λοιπόν, σκαθάρια και μέλισσες, πραγματικά.

Και, όχι μόνο για αυτούς, αλλά και για τις μύγες.

Λοιπόν, ναι, αλλά μύγες, μυρμήγκια και σφήκες, πραγματικά.

Τα χόρτα από μόνα τους δεν θα αποικίσουν μια πλαγιά σε ένα ξηρό κλίμα βροχής. Η φύτευση λουλουδιών είναι ένας γρήγορος τρόπος για να τα πλέξετε σε έναν υποστηρικτικό ιστό, γιατί φέρνει μέσα τα πουλιά και κάνουν πολλά από τα υπόλοιπα. Χρειάζεται να υπάρχουν λουλούδια για δέκα μήνες, από τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες του Φεβρουαρίου μέχρι τον τελευταίο παφλασμό του ήλιου πολύ μετά τον παγετό το φθινόπωρο. Ένα λιβάδι με ενσωματωμένους υγροτόπους και μια πλούσια ποικιλία φυτών που διατηρούνται από τη φωτιά τα έκανε όλα αυτά εδώ για τουλάχιστον 5.000 χρόνια. Τώρα, πρέπει να βοηθήσουμε. Λοιπόν, ακολουθεί:

 • Δεδομένου ότι τα δάση μας είναι κατάφυτα και βόσκονται από βοοειδή, είναι σχεδόν άγονα λουλούδια για τις μέλισσες, και
 • δεδομένου ότι το νερό που μπορεί να φυτρώσει λουλούδια σε υγροτόπους υψηλής επαρχίας εκτρέπεται για γεωργία, κηπουρική και οικιακή χρήση στις κοιλάδες,
 • στον 21ο αιώνα, η Γη μας ζητά να αφιερώσουμε τους κήπους και τους δρόμους μας ως υγρότοπους, να παράγουμε λουλούδια για μέλισσες όπου η εντατική φροντίδα (κηπουρική) μπορεί να αναπληρώσει το μικρό τους μέγεθος μέσω της πυκνότητας,
 • επικεντρώνεται σε ένα μείγμα ειδών, αυτόχθονων και εισαγόμενων και των δύο, για την παροχή συνεχούς τροφής για τις μέλισσες, ιδιαίτερα τις άγριες μέλισσες.
 • Για να βοηθήσουμε τη Γη, θα νομοθετήσουμε τη φύτευση άγριων μαϊντανών, για να στηρίξουμε τις μέλισσες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο,
 • και θα δώσει στον καθένα έναν βράχο, με γωνία για να συλλέγει χιόνι, βροχή και ήλιο, για να παρέχει θερμότητα, καταφύγιο, νερό και θρεπτικά συστατικά.
 • Στην ιδανική περίπτωση, αυτά τα πετρώματα θα ασταρωθούν με λειχήνες με την περικοπή τους σε μια περιοχή πλούσια σε λειχήνες για δύο ή τρία χρόνια πριν από τη διανομή.
Βράχοι σαν αυτό θα έχουν μια κορυφαία τιμή.
 • Θα φυτέψουμε ιτιές μουνί σε κάθε δρόμο, για να εξαντλήσουμε το νερό που τρέχει αυτή τη στιγμή μέσω του συστήματος αποχέτευσης καταιγίδων και στη λίμνη Okanagan, όπου απελευθερώνεται, αχρησιμοποίητο, στην Ουάσιγκτον. Είναι η σειρά μας να επωφεληθούμε από αυτό το νερό, ξεκινώντας από τον Μάρτιο, ως εξής:
Το γούνινο παλτό τα κάνει όλα να λειτουργούν.
 • Θα επεκτείνουμε τη γκάμα αυτών των καλλιεργειών πρώιμης σεζόν με κρίνους…
Οι Yellow Bells βλέπουν τις μέλισσες τις πρώτες μέρες της άνοιξης.
Φυσικοποιημένο και πολύ υγιές
 • καθώς και η ρίγανη, ο κόλιανδρος, το catnip, ο άνηθος και ο ευρωπαϊκός μαϊντανός, τα οποία υποστηρίζουν μικροσκοπικές σφήκες μήκους μόνο λίγων χιλιοστών και
 • παραπλανώ…
Πριν από εξήντα χρόνια, βραχόκηποι σαν κι αυτόν ήταν η οργή στα λιβάδια, που φυλάσσονταν από χήρες, που ήταν οι σύζυγοι των πρώτων γενεών κτηνοτρόφων σε αυτή τη γη. Η μητέρα μου με πήρε για τσάι με πολλούς από αυτούς και έφερε λουλούδια στο σπίτι για τον δικό της κήπο. Πρέπει να επαναφέρουμε αυτή την αισθητική, για εμάς και τις μέλισσες.
 • Οι τοποθεσίες φύτευσης θα περιλαμβάνουν κήπους, καθώς και τους πυθμένες των πλαγιών, ειδικά με μια όχθη, βραχώδεις εκβολές, τις βάσεις των φραχτών, τις τάφρους, τα περιθώρια των δρόμων και οπουδήποτε αλλού το νερό εξέρχεται φυσικά από το έδαφος, το οποίο μπορεί να αναπληρωθεί από τις καλοκαιρινές καταιγίδες. όσο σύντομη κι αν είναι. Αυτός ο τοίχος αντιστήριξης υποδιαίρεσης είναι τέλειος:
Είναι φυσικό. Το ίδιο και η λωρίδα πλάτους δύο μέτρων στο κάτω μέρος, που πιάνει όποιο νερό μπορεί να είχε χαθεί από πάνω. Παρατηρήστε τη διακοσμητική διάμεσο του αυτοκινητόδρομου στο προσκήνιο. Θα χρειαστεί legislate φροντίζει καλύτερα γι‘ αυτό.
 • Ταυτόχρονα θα φυτέψουμε αγριοτριανταφυλλιές, μήλα, κράταιγους, τσοκ κεράσια και πορτοκάλι mock όπου μαζευτεί λίγο νερό στη γη. Οπως εδώ:
Απλά περισσότερο από αυτό.
 • Μαζί, αυτά τα φυτά θα πρέπει να δουν τις μέλισσες μέχρι τον Μάιο. Σε εκείνο το σημείο, οι ρίζες βάλσαμου θα μιλήσουν:
 • Και χαμομήλι και κιχώριο στην άκρη του δρόμου, σπαρμένα από χλοοκοπτικό.

Και λινάρι, που σπέρνεται εύκολα και δεν διακρίνεται από το εγγενές λινάρι.

 • Και εγγενή λούπινα. ΟΧΙ τα μεγάλα δασικά λούπινα που έχουν καταστρέψει την Ισλανδία. Μικρά, ιθαγενή λιβάδια που δεν δημιουργούν μοναστήρια.
 • Καθώς οι ρίζες του βάλσαμου είναι δύσκολο να ξεκινήσουν μόνες τους, θα τις αυξήσουμε με οικόσιτα λουλούδια, όπως κρεμμύδια, ίριδες, παπαρούνες…
Το „Native“ δεν είναι πραγματικά το θέμα αυτή τη στιγμή. Οι μέλισσες ανυπομονούν.
 • … γαϊδουράγκαθα, ακόμα και γαϊδουράγκαθο, κακοποιημένα ως ζιζάνιο (δεν είναι βρώσιμο για τα βοοειδή, αλλά αυτό είναι το 19ο αιώνα. Χρειαζόμαστε τις μέλισσες τώρα.)…
Κυματιστό γαϊδουράγκαθο
 • και καλέντουλες, που θα συνεχίσουν μέχρι τον παγετό. Οι ηλίανθοι θα…
Μια ανταμοιβή για τις καρδερίνες που βοήθησαν όλο το καλοκαίρι (και για τις μέλισσες και τις αράχνες μέχρι να παγώσουν)
 • Επιπλέον, μια καλή καλλιέργεια τριφυλλιού είναι πάντα ευεργετική, ειδικά για τις σφήκες, που θα μείνουν πάνω του πολύ μετά τον παγετό. Μέντα, επίσης:
Σοκολατένιο Μέντα στα τέλη Οκτωβρίου

Επειδή οι ανάγκες της γης είναι υψίστης σημασίας αυτή τη στιγμή, κάθε φυτό που χρησιμοποιεί το νερό του και όχι για τις μέλισσες θα υπόκειται σε περιβαλλοντική επιβάρυνση, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία οικοτόπου για περισσότερες μέλισσες. Οι χλοοτάπητες απλώς θα τεθούν εκτός νόμου, εκτός εάν φυτευτούν με τριφύλλια και θυμάρια, για να υποστηρίξουν τη ζωή. Τα γήπεδα γκολφ θα επιτρέπονται στους χλοοτάπητες, αλλά θα ακολουθούν αυστηρά πρωτόκολλα για τον εμπλουτισμό των ιδιοκτησιών τους για αντιστάθμιση του χαμένου χώρου ανθοφορίας. Ως επί το πλείστον, αυτό θα περιλαμβάνει μόνο την αύξηση των ειδών που υπάρχουν ήδη και τη χρήση υπερβολικής άρδευσης (ρε, είναι θέμα) για να παραχθεί μεγαλύτερο φορτίο μούρων στη γη (και τα αντίστοιχα άνθη.) Φυτεύοντας ψευδή πορτοκαλιά, σασκατούν και τσοκ τα κεράσια με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουμε την επιβίωση των Western Swallowtail Butterflies, που είναι επίσης απαραίτητες για τα πουλιά.

Western Swallowtail και Mock Orange

Μόλις τα κάνουμε όλα αυτά, θα έχουμε έναν υγιή πληθυσμό μελισσών και θα αρχίσουμε να αυξάνουμε έναν πληθυσμό πουλιών. Το επόμενο βήμα είναι πώς θα δουλέψουμε με τα πουλιά. Είναι καλό να μιλήσουμε για αύριο, γιατί το σήμερα έχει σχεδόν τελειώσει τώρα! Το γενικό θέμα εδώ είναι ότι μπορούμε να έχουμε όμορφους κήπους και τοπία, μεγάλης αξίας για τους ανθρώπους, όπως εμάς τους ίδιους, τα σπίτια, την ανάπτυξη γης (εντός λογικής), τη γεωργία και ένα ανανεωμένο λιβάδι ικανό να συντηρεί πολλά είδη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, για μεγάλες περιόδους χρόνο, απλώς θέτοντας νομικά εκτελεστούς κανονισμούς που θέτουν τις ανάγκες της Γης πρώτα. Τα χρήματα ξοδεύονται ήδη σε χλοοτάπητες και φυτά που δεν κάνουν πάνω από μια δεκαετία. Απλά θυμήσου. Δεν το κάνουμε μόνο από κάποια αίσθηση καλοσύνης. Έχει και οικονομικό νόημα. Και, λοιπόν, υπάρχουν τα πουλιά.

Το Western Bluebirds, πριν από 9 χρόνια, εξαφανίστηκε τώρα.

Τους χρειαζόμαστε πίσω. Παίζουν εδώ τον ρόλο που κάνουν οι ελέφαντες στην Αφρική. Αύριο λοιπόν!

Schreibe einen Kommentar